Palvelu ja varainhankinta

Lisätietoja: Toimikunnan puheenjohtaja DC Esa Salonen, 050 413 0395, esa.salonen(a)lions.fi

Palvelu- ja varainhankintatoimiala kehittää ja toteuttaa klubeille monipuolisia aktiviteetteja. Klubit voivat valita liiton palvelutarjonnasta ne aktiviteetit, joissa ovat mukana.

Näillä sivuilla kerrotaan tarkemmin tarjolla olevista aktiviteeteista.

Palvelu- ja varainhankintatoimialan osalta on kauden 2016-2017 aktiviteettien ja työryhmien suunnittelussa otettu huomioon, että Punainen Sulka -keräyksen onnistunut toteutus vaatii meiltä kovan ponnistuksen ja siksi tällä kaudella ei ole toimintasuunnitelmassa yhtään liittotason palveluaktiviteettia.

Varainhankinnan puolella liiton hallitus ja kuvernöörineuvosto on päättänyt, että Lions-liiton nuorisotyön toiminnan rahoituksen varmistamiseksi toteutetaan kaudella 2016-2017 Anna tukesi nuorisolle -arpajaiset ja joulukorttien myynti saman toimintamallin mukaan kuin edellisellä kaudella.

Muistattehan myös raportoida tehdyt aktiviteetit liiton jäsenrekisteriin, sillä näin saamme piiritasolla kerättyä yhteen lukuisat aktiviteetit, joita kauden aikana toteutamme ja voimme käyttää näitä tietoja kertoessamme toiminnastamme sekä piirin sisällä että järjestömme ulkopuolella.

Anna tukesi nuorisolle -arvat
Lions-joulukortit
Leijonien "Hyvän Päivä" 8.10.
Auta lasta - Auta perhettä
Joulupata