Nuorisovaihto klubeille

Lisätietoja:
YCEC-C Tarja Salomäki, LC Hämeenlinna/Liinut, tarja.salomaki(a)lions.fi, +358 40 579 7709

Hei!
Elämme poikkeuksellista aikaa ja ikäväkseni minun on ilmoitettava, että Suomen lions-nuorisovaihto on peruutettu tältä keväältä ja kesältä. Tämä koskee niin Suomesta lähteviä kuin tänne saapuvia nuoria. Suomi ei ole suinkaan ainoa maa, joka on tämän päätöksen tehnyt, useat maat ovat tehneet saman ratkaisun.

LÄHTEVÄ VAIHTO: Vaihtoon hyväksytyt nuoret saavat ensi vuonna paikan samaan kohteeseen johon heidät on hyväksytty. Nuoret, huoltajat, lähettävä klubi sekä kohdemaan YCEC saavat tiedon sähköpostitse kohdemaakoordinaattoreilta.

SAAPUVA VAIHTO: Nuorisoleirimme on siirretty kesälle 2021 ja leirille hyväksytyt nuoret saavat paikan leiriltä myös silloin niin halutessaan. Leiriorganisaatio on hyväksynyt siirron ja leiri toteutetaan samoin suunnitelmin. Leiriorganisaatio infoaa leiriläisiä, huoltajia, lähettäviä klubeja ja lähettävän maan koordinaattoreita. Olen tiedottanut asiasta isäntäperheille ja esittänyt toiveen, "että voitte toimia perheenä leirillemme saapuville nuorille silloinkin. Toki tilanteet saattavat muuttua vuoden aikana, joten otamme teihin yhteyttä uudelleen tämän vuoden lopulla tai ensi vuoden alkupuolella".

Tässä Nuorisovaihtotiedote, joka lähetetään kaikille nuorisovaihtoon osallistuville tahoille eri puolilla maailmaa.

Iloista kevättä, pysytään terveenä!
terveisin Tarja


Miten aloittaa sponsoroivana klubina

Ota yhteyttä paikallisiin kouluihin ja opistoihin, erityisesti vieraiden kielten osastoihin ja esittele heille YCE-tietoja ja rekrytoi sitä kautta nuoria sekä isäntäperheitä osallistumaan.

Lataa tästä flyer koulun ilmoitustauluille.


Kansainväliseen leirihakemistoon pääset Tästä.


Osallistu nuorisovaihdon infoihin!

Nuorisovaihdosta ja –leiristä saat tietoa alueesi aluefoorumissa loka- ja tammikuussa sekä verkkovalmennuksissa syyskuusta joulukuuhun – viimeinen info on 4.12.2019.

Verkkovalmennuksia järjestetään kevätkaudella, mikäli niihin katsotaan olevan tarvetta.

Nuorisovaihtoa sponsoroivat lionsklubit

Lataa tästä ohjeet klubin YE-lionille.

Tämän ohjeen lisäksi on tällä kaudella KVN on vahvistanut toimintasäännöt, joissa uutena lomakkeena on lähettäville klubeille tarkoitettu sitoutumislomake, jonka voit ladata tästä.

Nuorisovaihdon toimintaohjeen näet täältä:

Lisätietoja tarja.salomaki@lions.fi tai Lions-liiton sivuilta:

Saapuva vaihto: tietoa kohdassa isäntäperhe ja nuorisoleiri!